O companie aeriană a reluat zborurile către Italia dar s-a întors înapoi deoarece aeroportul… era închis !

Compania aeriană low-cost  și-a reluat sâmbătă zborurile din Düsseldorf în Sardinia, Italia – dar a fost nevoit să se întoarcă la destinație, deoarece Aeroportul Olbia este încă închis.
Zborul EW9844 a decolat către Aeroportul Olbia din Sardinia în dimineața zilei de 23 mai. În timp de se afla în spațiul aerian din Sardinia a fost informat de controlul traficului aerian că nu este deschis traficului comercial, relatează CNN

Turnul de control a propus devierea la Cagliari, la o distanță de 170 km, potrivit presei italiene Corriere Della Sera, însă echipajul EuroWings a ales să se întoarcă la Düsseldorf. Acestă plimbare cu avionul pe ruta Germania-Italia și retur a durat 4 ore și 10 minute. La bordul aeronavei Airbus A320 se aflau doar doi pasageri, ambii din Sardinia.

Ministerul Sănătății avertizează: Românii ar putea fi izolați din nou la domiciliu!

Confuzia pare să se fi produs din cauza Ministerul Infrastructurii și Transporturilor din Italia, când a anunțat redeschiderea aeroportului duminică, 17 mai, dar această decizie a fost anulată în aceeași zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.