O cladire s-a prabusit la Shanghai: 7 morti si 21 raniti

O cladire s-a prabusit la Shanghai: 7 morti si 14 raniti

O clădire s-a prăbușit, joi, în Shanghai, China, 21 de persoane fiind prinse sub dărâmături, informează straitstimes.com.

 

Potrivit sursei citate, 7 oameni au murit, iar 21 au fost scoși de sub dărâmături, fiind transportați la spital. În clădire se efectuau lucrări de modernizare în vederea transformării într-o reprezentanță auto. La fața locului au fost mobilizate numeroase echipaje de salvare.

 

Imobilul era situat în zonă financiară a orașului.

Te-ar putea interesa și O tanara de 19 ani insarcinata a fost gasita moarta: ”I-au scos copilul din burta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.