O clădire rezidențială s-a prăbușit în India: 15 răniți și 70 de dispăruți

În orașul Mahad din vestul Indiei, o clădire rezidențială s-a prăbușit ieri 24 august. Încă nu se cunoaște numărul deceselor  dar se estimează că numărul răniților se ridică la cel puțin 15  și aproximativ 70 au rămas blocați sub moloz . Potrivit televiziunii indiene Ndtv, clădirea era formată din 5 etaje pentru un total de 45 de apartamente. În aceste ore, trei echipe de salvare au fost trimise la fața locului din districtul Raigad, unde se află orașul Mahad. Cu acest tragic eveniment, este a patra clădire care s-a prăbușit în India în ultimele 40 de zile.

Părinții nu observă că fiica lor de 4 ani a ajuns în largul mării pe un unicorn gonflabil: salvată de un feribot

Ploile abundente de la mijlocul lunii iulie au provocat dezastre imense în orașele indiene, printre care și  prăbușirea unei clădiri vechi din orașul Mumbai, unde au murit 2 persoane și alți 15 au fost salvați. În aceeași zi, o altă clădire din Mumbai s-a prăbușit fără a provoca victime.

În 2018, un hotel s-a prăbușit în India, provocând 11 morți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.