O clădire din vestul Londrei s-a prăbușit: cinci persoane au fost salvate

Cinci persoane, inclusiv un copil, au fost salvate dintr-o clădire care s-a prăbușit în urma unei explozii de gaz. Imaginile video au arătat pompierii care au salvat un supraviețuitor blocat la un etaj. Se crede că explozia a avut loc în jurul orei 6.20 dimineața în Ealing, vestul Londrei. Alte 16 persoane, inclusiv doi copii, au reușit să se salveze din clădire .

Poliția metropolitană a cerut oamenilor să rămână departe de zonă. Autoritățile londoneze au confirmat că în jur de 40 de pompieri din toată vestul Londrei se află pe scena din King Street.

Citește și Germania : 70 de opere de artă distruse în muzeele din Berlin

Proprietarul Dr. Phone, magazinul distrus de explozie, a spus că a fost „șocat” când un vecin l-a sunat să-i spună ce s-a întâmplat. Potrivit Evening Standard a declarat: „Este un adevărat dezastru. Nu știu dacă cineva a fost rănit. Aseară mi-am închis magazinul ca de obicei și totul părea în regulă. Apoi am primit un telefon de la un vecin care mi-a spus că magazinul meu a fost complet distrus.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.