O clădire cu șapte etaje s-a prăbușit în Cambogia: cel puțin 36 de morți / VIDEO

Numărul victimlor provocate din prăbușirea unei clădiri cu șapte etaje în construcție în Cambodgia , în sudul provinciei Kep, la aproximativ 160 de kilometri sud de Phnom Penh, este de 36 de morți . În incident , alte 23 de persoane au fost salvate în timpul căutării supraviețuitorilor care s-a încheiat în această dimineață.

Citește și Libia, zeci de oameni au fost uciși în atacurile aeriene ale forțelor Haftar asupra unui colegiu militar din Tripoli

Clădirea s-a prăbușit vineri, ucigând muncitori și lăsând alții blocați  sub dărâmături. Liderul Cambodgiei, Hun Sen, a mers la spital pentru a vizita victimele declarând că  unii dintre ei ar fi în stare critică. În iunie trecută, o altă clădire aflată în construcție s-a prăbușit în Cambodgia, în provincia Preah Sihanouk, provocând moartea a 28 de persoane și demisia guvernatorului provinciei.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.