O cină romantică s-a transformat într-un adevărat coșmar! A mușcat-o de față ca în filmul Hanibal Lecter

Un caz deosebit de violent a șocat Rusia. O întâlnire romantică într-un hostel din Kurgan, o regiune rusească, s-a transformat într-un coșmar pentru o femeie.

 

Un ”Hannibal Lecter” pe nume Anatoli Ezhkov de 45 de ani a invitat-o pe asistenta medicală Irina Gonchar de 41 de ani să cineze împreună, după ce s-au cunoscut pe internet. Dar de fapt , femeia a devenit unica lui cină.

hanbal 1

Potrivit Daily Mail, cei doi au consumat alcool, iar la un moment dat bărbatul a legat-o cu un cordon și și-a înfipt dinții în corpul ei.

Apoi, atacatorul – despre care se bănuiește că se afla și sub influența drogurilor – a încercat să o stranguleze. Spre norocul victimei  însă, din cauza cantității mari de sânge nu a putut să țină strânsoarea fixă pe gâtul ei și  început să muște din urechile victimei, din nas și chiar din spatele ei.

 

Femeia a fost salvată de vecini, după ce aceștia au auzit țipetele ei și au chemat poliția.

După ce a fost interogat de poliție, abusurd, bărbatul a fost eliberat până la audierea sa în tribunal.

Te-ar putea interesa și Și-a torturat până la moarte băiețelul de 8 ani: ”Fiecare centimetru din acest copil a fost abuzat”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.