O cerere în căsătorie s-a încheiat într-o tragedie: s-a scufundat pentru a-i cere să fie soția lui și moare înecat

I-a cerut logodnicei sale să devina soția lui, dar la scut timp a murit. Propunerea în căsătorie a americanului Steven Weber s-a încheiat în tragedie. Cei doi îndrăgostiți erau într-o vacanță în  Tanzania și, în timp ce bărbatul era scufundat în apă, declarându-și dragostea i-a arătat femeii o foaie care îi cerea să devină soția sa.

Kenesha Antoine a postat videoclipul și câteva fotografii pe Facebook, arătând tuturor unul dintre cele mai fericite momente din viața sa însoțind postarea cu titlul „da, da, da”. În timp ce Steven încerca să iasă la suprafață din apă, ceva s-a întâmplat și a murit. Bărbatul s-a înecat imediat după ce și-a cerut iubita în căsătorie.

Mireasă însărcinată moare cu câteva minute înainte să ajungă la altar: bebelușul a fost salvat

„Nu ai mai ieșit din acele adâncuri, așa că nu ai auzit niciodată răspunsul, Da! Da! DA!  Un milion de ori, da, mă voi căsători cu tine! ”

Imediat după ce a arătat foaia, bărbatul a extras un inel din buzunarul costumului de baie și apoi a dispărut .  Femeia care îl aștepta să-i poată spune mult așteptatul și doritul da, a trecut de la o imensă bucurie la cea mai adâncă durere, când a aflat că logodnicul ei a murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.