O ceartă între vecini s-a terminat cu o tragedie! Un român a fost împușcat în cap

O ceartă între vecini s-a încheiat în cel mai tragic mod posibil.

Tragedia a avut loc ieri seară, în jurul orei 20:00, la Leini, la nord de Torino. Teodor Buduianu, un român de 27 de ani, s-a certat în curtea casei cu Michele Prima, 56 de ani un instalator.

Ce a provocat cearta dintre cei doi este încă neclară, dar ce este sigur este faptul că Michele Prima, în timp ce se certa cu românul a intrat în casă și a luat un pistol de calibrul 22 de mm.

Teodor Budaianu, când l-a văzut pe rivalul său armat, nu a avut timp să facă nimic pentru că un glonț l-a lovit direct în cap, în zona tâmplei, făcându-l să cadă la pământ într-o baltă de sânge.

La fața locului au ajuns imediat echipajele de salvare și carabinierii.

”Nu am vrut să trag, a fost accidental”, a declarat în fața carabinierilor Michele Prima.

Românul a fost transportat la spital în stare critică. Medicii fac tot posibilul să-i salveze viața, dar  şansele lui de supravieţuire sunt minime, relatează ilcavanese.it

Bărbatul a fost arestat şi s-a deschis o anchetă penală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.