O cațeluță a fost ucisă pentru a fi îngropată cu stapana ei: era scris in testament

Emma o catelusa shih tzu a trait cu stapana ei din Richmond Virginia pana la moartea femeii. In testament femeia a cerut in mod expres ca animalul sa fie ingropat cu ea.

Catelusa era perfect sanatoasa si probabil ar fi trait mult timp, dar pentru a respecta testamentul femeii Emma a fost dusa la o clinuica veterinara unde a fost incinerata si ingropata langa stapana decedata. O alegere care a provocat multe controverse in randul cetatenilor care si-au exprimat vointa de a adopta catelusa, dar testamentul nu se discuta.

Citește și  Germania, incendiu de grădină zoologică în seara de Anul Nou: multe animale au murit

Catelusa a fost incinerata si pusa intr-o urna in sicriul stapanei. In Virginia , animalele domestice sunt considerate proprietati personele si prin urmare uciderea lor este considerata doar o problema morala, nu legala. Desi este dificil sa se gaseasca un veterinar dispus sa ucida un animal sanatos, acest lucru nu este imposibil.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.