O catastrofă evitată: un fulger a căzut într-o stație de benzină din Texas

În dimineața zilei de 30 octombrie 2019, un fulger a căzut pe pământ în apropierea unei benzinării din Forth Worth, la câteva mile de Dallas. O descărcare electrică violentă care a provocat un crater în asfalt de aproximativ 5 metri lățime și aproape 1 metru adâncime . Fulgerul a aruncat o pompă diesel de 180 kg de la sol, însă, potrivit autorităților, rezervorul de combustibil, situat la aproximativ 3 metri sub pământ, nu a suferit niciun fel de avariei.

Fulgerul „A distrus cimentul. Este o nebunie “, a spus un martor. Asfaltul și resturile, de fapt, au fost aruncate la peste 20 de metri de punctul în care a căzut fulgerul. Din fericire, nu au existat persoane rănite . În imaginile înregistrate de camera de supraveghere a bezinăriei , se vede exact momentul când fulgerul lovește asfaltul, provocând formarea craterului.

În morgile mexicane zac peste 30 de mii de cadavre neidentificate

Un fenomen care ar fi putut duce la o adevărată catastrofă, dar, din fericire, nu a fost așa. Potrivit Mike Drivdahl, un pompier din Fort Worth : „Cred că suntem foarte norocoși că nimeni nu era în stația de benzină în acel moment”.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.