O caracatiță atacă o tânără în timp ce încerca să o mănânce vie VIDEO

O caracatiță s-a lipit pe fața unei tinere  în timp ce încerca să o mănânce vie. Întâmplarea oribilă este povestită de MailOnline în care protagoniștii sunt o vloggeriță și o caracațiță. Tânăra dorea doar un pic de popularitate în plus și l-a obținut, dar nu în modul în care și-ar fi dorit.

Spectacolul ei sumbru a eșuat și caracatița i s-a lipit pe față. În imaginile publicate, fata, cu o expresie suferindă, țipă în timp ce încearcă cu disperare să dezlipească tentaculele de pe obrazul ei. În timp ce  la începutul videoclipului era calmă, explicând fanilor cât de dificil este să o mănânce, câteva secunde mai târizu  tânăra a început să urle de durere în timp ce încerca să-și îndepărteze tentaculele de pe față.

Coronavirus, în Wuhan se nu se mănâncă numai lilieci ci și koala și pui de lupi

Caracatița gigantică a Pacificului se distinge de alte specii prin mărimea ei. Adulții pot ajunge să cântărească  în jur de 15 kg și au în medie 4,5 metri lungime. De asemenea, au un cioc puternic în cavitatea bucală care îi permit să atace eficient crustaceele, moluștele și peștii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.