O bunică și-a opărit intenționat nepoata: riscă să-și piardă picioarele

O poveste îngrozitaore vine din Chattanooga, Tenneessee, unde o bunică, în pragul nebuniei și-a opărit intenționat nepoata de 3 ani.

Mama copilei își lăsa în fiecare zi fiica în vârstă de trei ani , Kaylee, cu mama ei și cu o baby-sitter și pleca la servici. Dar în acea zi, potrivit bunicii, fetița a avut un ”comportament necorespunzător” și drept pedeapsă a băgat-o cu picioarele în apă clocotită.

Mama a fost imediat informată despre accident de către baby-sitter, fără a-i spune ce s-a întâmplat cu adevărat. Ajusă de urgență la spital fetița a supusă imediat unei intervenții chirurgicale. Meidicii au afirmat că fetița părea că avea șosete roșii pe picioare.

Citește și Medicii îi dau un diagnostic greșit, o femeie naște o fetiță cu malformații

Copilal este în pericol de infecții profunde și ar putea ajunge să-și piardă picioarele. În următoarea intervenție chirurgicală medicii îi vor lua pielea de pe coapse pentru a o înlocui cu cea care a fost arsă.

Bunica a fost arestată pentru rele tratamente aplicate unui minor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.