O bunică și-a omorât nepotul nou-născut pentru a nu se face de rușine

Femeia a acționat cu complicitatea unui nepot de 23 de ani, apoi a al soțului ei. Copilul, s-a născut în secret în baie din casă. Bunica a luat copilul din brațele fiicei sale, l-a înecat și l-a îngropat în grădină

O știre groaznică vine din California (SUA), în care o bunică de 43 de ani, este acuzat că ar fi înecat și ucis nepotul său după câteva ore de la naștere. L-a băgat într-un sac și l-a îngropat în curtea din spatele casei. Potrivit  “DailyMail“, femeia a făcut acest gest groaznic pentru a “împiedica ca rușinea să nu-i afecteze familia”.  Fiica ei avea doar 15 ani când a rămas însărcinată.

Femeia,  Beant Kaur Dhillon, a fost arestată de crimă de gradul întâi, declarându-se nevinovată în fața acuzațiilor aduse de către judecători. Conform primeor anchete , bunica în vârsta de 43 de ani, ar fi acționat cu complicitatea nepotului ei de 23 de ani, Bakhshinderpal Singh Mann imediat ce a aflat că fiica ei a născut în secret în baie.

Citește și Și-au făcut dreptate! Un grup de săteni au ars de viu un pedofil: violase și ucise o fetiță de 6 ani / VIDEO

Soțul femeii, Jagsir Singh, care nu era acasă la vremea respectivă a fost și el acuzat de crimă. Cei trei au pus corpul bebelușului într-o pungă de gunoi, apoi l-au îngropat într-o gaură săpată în grădina casei pe care au acoperit-o cu sare și pământ.

Adevărul nu ar fi putut ieși  la suprafață, dacă fata nu ar fi povestit întreaga întâmplare la școală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.