O bunică și-a dat nepotul pe mâna poliției după ce a văzut în Tv că era căutat pentru abuz împotriva un copil de 18 luni

A abuzat de un bebeluș de 18 luni și a fost prins datorită bunicii acestuia.

Un tânăr în vârstă de 17 ani a abuzat de un copil de un an și jumătate și a violat o elevă de 11 ani filmând scenele cu telefonul mobil. Momentul violului a fost înregistrat de telecamerele de supraveghere pe o stradă din Anglia. Poliția a distribuit imaginile în timpul unei emisiuni tv, iar bunica tânărului l-a recunoscut și denunțat poliției.

Poliția indiană a arestat un bărbat responsabil pentru moartea femelei de elefant însărcinată

În urma percheziției agenții i-au confiscat un laptop în care erau salvate  imagini și videoclipuri cu abuzuri sexuale împotriva copiilor, inclusiv dovezi despre o serie de agresiuni sexuale oribile asupra copilului de numai 18 luni. Tânărul de 17 ani și-a recunoscut crimele și acum își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.