O bunică din Montana a convins șoferii vitezomani să încetinească cu… un uscător de păr

O bunică, sătulă să vadă mașini și SUV-uri care trec cu viteză prin fața casei sale și pe un drum îngust de munte, printre pietoni și bicicliști, a luat măsuri, folosind un instrument neașteptat: un uscător de păr !

Patti Baumgartner, o femeie din Polson, Montana, și-a atins repede obiectivul, așezându-se pe un scaun cu rotile, pe marginea drumului, ținând uscătorul de păr îndreptat spre mașini ca și cum ar fi un radar. Efectele s-au văzut imediat.

Un copil de 8 ani a murit după ce a mâncat un sandviș contaminat cu e-coli

Bunica Patti a postat o fotografie cu ea pe rețelele de socializare, făcându-și publică lupta împotriva vitezomanilor : “M-am gândit  că este o modalitate distractivă – a explicat ea – denunțănd  problema cu care se confruntă Montana și unde viteza excesivă a șoferilor este la ordinea zilei.

Inițiativa a câștigat și admirația poliției fel încât au decis să o recompenseze numind-o „agent onorific de stat”. De fapt, Patti nu este capabil să spună dacă acest experiment va fi pe termen lung, dar între timp va continua să păzească drumul, înarmată cu un uscător de păr pentru a-i face pe șoferiști înconștienți să încetinească.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.