O bunică de 97 de ani bea 22 de pahare de bere pe zi: ”Așa mă mențin sănătoasă !”

O bunică de 97 de ani bea 22 de pahare de bere pe zi: ”Așa mă mențin sănătoasă !”

Povestea incredibilă a unei bunici care bea 22 de bere pe zi pentru a rămâne în formă și sănătoasă. Nu este o glumă!

Robertine, acesta este numele bătrânei învârstă de 97 de ani, intră în fiecare zi în barul lui Fanny Waegemans, unde este obișnuită să consume de la 15 la 22 de pahare de bere pe zi.

Ritualul de auto-flagelare a musulmanilor în timpul sărbătorii Ashura

”Vine aici în fiecare după-amiază. Zice că așa se menține în formă.  Nu ține nicio dietă și nici nu face sport. Timp de opt ore de după-amiază și până seara, participă la viața socială și bea”, spune proprietara localului Fanny entuziastă.

bunică 1Singura zi când bunicuța nu bea și  nu merge la bar este miercuri, dar numai pentru că localul este închis.

 De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.