O bunică a dat naștere propriilor nepoți, astfel încât fiul ei homosexual să poată deveni tată

O bunică a dat naștere propriilor săi nepoți gemeni, astfel încât fiul ei homosexual să poată deveni tată.

Valdira das Neves, în vârstă de 45 de ani, a născut marți bebelușii – un băiat și o fată numiți Noah și Maria Flor – la Spitalul Clinic din Ribeirao Preto din Sao Paulo.

Tatăl biologic al gemenilor este chiar fiul lui Valdira, Marcelo das Neves Junior de 24 de ani, un analist financiar, a cărui spermă a fost folosită pentru a insemina artificial ovulele de la un donator anonim. Marcelo a aflat că poate deveni tată prin inseminare artificială așa că i-a sugerat mamei sale să-și implanteze un embrion fertilizat de la un donator anonim mai tânăr, crescând astefel șansele ca ea să rămână însărcinată de 50%.

Un român de 22 de ani a ucis un carabinier pe bicicletă la Roma

Ginecologul Anderson Melo a explicat că principalul obstacol în procesul de fertilizare, se datoarează doar dificultății de implantare a embrionului în uter.

“În aceste cazuri, pe lângă burta de susținere, care poate fi mama sau sora, mătușa și verișoara, fiica sau nepoata, este necesar să se apeleze la o bancă anonimă de donatori”, a declarat pentru thathi.com.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.