O bucată de carne crudă prinde viață și începe să se miște | VIDEO

Un videoclip care a devenit viral se poate vedea o bucată de carne crudă care revine la viață și începe să se miște. Videoclipul, care în câteva ore a ajuns la aproape un milion de vizualizări și a strâns peste 10 mii de comentarii, a lăsat mai mulți utilizatori îngroziți, precum și pe autoarea videoclipului, o fată malaeziană care locuiește în orașul Temerloh.

O insulă îndepărtată din Scoția este în căutare de locuitori. Și tu te poți condida !

“Mama nu vrea să o gătească pentru că îi este frică!” a scris tânăra pe Twitter unde a postat videoclipul în care se vede  carnea care se mișcă în stânga și dreapta.

Filmul, deși este impresionant, pare să aibă o explicație. Conform celor scrise de mulți dintre utilizatorii care au comentat imaginile haioase, cauza de fapt este atribuită terminațiilor nervoase, care nu sunt încă moarte. Acest motiv este susținut  de alte cazuri similare apărute și documentate în ultimii ani, printre care și un pui care a ieșit dintr-o farfurie într-un restaurant american.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.