O bona a ucis un copil de doi ani fortandu-l sa manance o jumatate de pachet de sare

O bona a ucis un copil de doi ani fortandu-l sa manance o jumatate de pachet de sare

S-a întâmplat în Rusia. O bonă în vârstă de 25 de ani, Yana Deinesh, a fost condamnată la 14 ani de închisoare pentru o crimă. Tânăra a fost găsită vinovată pentru uciderea unui copil de doi ani după ce l-a obligat să mănânce supa în cere i-a pus o jumătate de pachet de sare.

 

”N-am vrut să-l omor, am vrut doar să-l pedepsesc “, a spus bona care este și mama a doi. Ea și-a justificat comportamentul spunând că în acea zi copilul făcea prea multe capricii și a trebuit să facă ceva pentru a-l potoli. Incidentul s-a produs în iunie 2018, iar după un an de proces, judecătorii au dat sentința pentru omor: 14 ani de închisoare.

Doi frați de 12 și 15 ani au violat și ucis o copilă de 6 ani: mama lor a ascuns cadavrul

Potrivit reconstrucției anchetatorilor, bona a pregătit o supă în care a vărsat o jumătate de pachet de sare, obligând copilul să mănânce.  Copilul, așa cum a spus și bona,  ar fi început să se simtă rău după câteva minute și și-a pierdut cunoștința.

Copilul a fost dus de urgență la spital, dar în ciuda intervenției în timp util a medicilor, pentru copil nu mai era nimic de făcut, el a murit sub ochii disperați al părinților.

Rezultatele autopsiei au demonstrat că în organismul micuțului s-au găsit aproximativ 60 de doze de sare, o cantitate la care nici un adult nu ar fi supraviețuit.

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.