O bomba a lovit in plin un autobuz in Afganistan: zeci de morti

Afganistan: cel puțin 34 de persoane, inclusiv femei și copii, au murit azi dimineață  în urma unui atac cu bombă. Alte șase persoane au fost rănite. Toate victimele se aflau într-un autobuz  din provincia Farah, vestul afgan.

 

Citește și Chicago, doua mame au fost ucise in timpul unei manifestari impotriva armelor

 

Purtătorul de cuvânt al guvernatorului Farah, Farooq Barakzai, a confirmat bilanțul dar a avertizat că acesta poate crește în orele următoare.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.