O bebelușă de numai câteva ore a fost abandonată goală într-o pădure

Poliția din Maryland încearcă să descopere de ce un nou-născut a fost lăsat singur în pădure fără scutec. Copilul a fost găsită și salvată vineri în Silver Spring, Maryland.
Un trecător a auzit de fapt strigăte, țipete și gemete care veneau de pe o stradă din apropiere. Potrivit poliției locale, tocmai aceste urlete i-au salvat viața.  Potrivit ofițerilor de la Departamentul de Poliție al Județului Montgomery acea persoană a urmat plânsetul copilei și a găsit-o la 5 metri distanță de trotuar în pădure. Micuța era goală, fără scutece și fără nici măcar o păturică pe ea. Fetița a fost dusă la spital și examinată: este în perfectă stare de sănătate.

Carne contaminată cu Listeria, 150 de cazuri și un mort: Spania lansează o alertă internațională

Potrivit personalului medical, copilul părea să aibă doar câteva ore. Duminică, anchetatorii au identificat-o apoi și pe mama, dar nu au înțeles încă motivul pentru care și-a abandonat fetița goală în pădure…

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.