O bătrână și-a ucis fiul pentru ca vrea să o închidă într-un azil: ”Nu am simțit nimic”

 Pe 2 iulie 2018, Anna Mae Blessing a fost arestată pentru că i-a curmat viaţa fiului său, în vârstă de 72 de ani. Oribila faptă s-a petrecut în casa în care bătrâna locuia împreună cu fiul şi concubina lui. Speriată, aceasta din urmă a alertat poliţia cât de repede a putut.

“Am scos pistolul şi am vut să o împuşc şi pe ea”, spune bătrâna. Numai că, cea care îi putea fi noră, a reuşit să o dezarmeze. Bătrâna mai avea însă un pistol în buzunarul halatului, dar nu a mai apucat să îl folosească.

Citește și : ”Dacă ma lași să-ți violez fiicele, te iau de soție”, mama acceptă și îi dă barbatului fetițele de 1 și 4 ani

“M-am dus în dormitor, m-am aşezat în fotoliu şi am aşteptat sosirea poliţiştilor”, povesteşte ea. Au urmat ore bune de interogatoriu, timp în care bătrâna a mărturisit tot.

Înainte să iasă din încăpere, a mai făcut o declaraţie şocantă. „Ce aş putea să fac pentru societate? Mi-am ucis propriul copil”.

Femeia urma să apară în faţa unui judecător pentru a-şi primi sentinţa, dar între timp a decedat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.