O bătrână de 90 de ani a fost jefuită și violată de doi minori în Italia: unul dintre ei era prietenul nepotului victimei

O bătrână de 90 de ani a fost jefuită și violată de doi minori în Italia: unul dintre ei era prietenul nepotului victimei

Protagoniștii acestei povești dramatice de violență sunt doi minori din Messina în vârstă de 17 și respectiv 14 ani. Poliția din Messian a reușit să-i identifice și să-i aresteze pe cei doi  și i-a dus la un centru de primire de la Curtea pentru minori.

Alarma a fost creată de fiica victimei , care și-a găsit mama leșinată în casă. Bătrâna, care a încercat să reziste agresiunii, a fost răpită și violată de cei doi minori. Având în vedere condițiile grave în care se afla, a fost transferată de urgență la spital, unde medicii i-au diagnosticat răni, fracturi multiple și vânătăi pe tot corpul.

O româncă de 45 de ani a fost găsită fără viață în baia din apartamentul unde locuia în Italia

Cei doi minori vor trebui acum să se confrunte cu acuzații de tâlhărie agravată, tentativă de omor și violență sexuală. Identitatea celor doiminori nu a fost dezvăluită, însă, potrivit primelor reconstrucții, se pare că unul dintre ei este un prieten al nepotului bătrânei. Probabil că familiaritatea feței băiatului a convins-o să deschidă ușa tinerilor, dar când cei doi au intrat în apartament au început să se învârtă caute prin casă bani și obiecte prețioase. Când femeia a încercat să se opună, băieții au aruncat-o la pământ, și au violat-o.

Poliția a putut urmări rapid identitatea atacatorilor și datorită mărturiei bătrânei. La momentul reținerii, cei doi minori încă mai purtau hainele acoperite cu sângele victimei.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.