O bătrână de 103 ani învinge coronavirusul și pentru a sărbători cere o bere rece

Jennie Stejna este numele femeii în vârstă de 103 ani care, după ce s-a vindcat de coronavirus, a cerut o bere rece cu gheață pentru a sărbători. Femeia în vârstă, cu domiciliul în Statele Unite și originară din Polonia, a fost prima care a contractat virusul în casa de îngrijire medicală din Massachusset. Toți membrii familiei, când au aflat de pozitivitatea ei, s-au temut de cel mai rău, dar de-a lungul timpului s-a îmbunătățit din ce în ce mai mult. Jennie era convinsă că nu va supraviețui, cum  de fapt a spus adio întregii familii, a declarat nepoata ei Shelley Gunn.

Furie și proteste pentru închiderea uzinei Nissan din Barcelona

După 3 săptămâni, bătrâna și-a revenit cu ajutorul „spiritul ei exuberant”, așa cum o definesc rudele sale, bunica a cerut o bere, preferata ei, Bud Light

Povestea lui Jennie nu este unică. În Chile, la 111 ani, o altă femeie a reușit să se vindece în ciuda faptului că sistemul de sănătate a fost pus în genunchi din cauza urgenței. În iulie va împlini 112 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.