O bătrână a încercat să omoare o fetiță crezând că este Gollum din trilogia ”Stăpânul Inelelor”

Acestă întâmplare, parcă desprinsă din filmele de groază s-a întâmplat cu adevărat

Galina Kobzeva, de 69 de ani, originară din Rusia a atacat-o pe micuță cu cuțitul și cu un ciocan, apoi a aruncat-o de la etajul trei. Motivul este absurd! Bătrână a încercat să o omoare pe fiica de cinci ani a vecinilor săi deoarece ar fi confundat-o cu un personaj din trilogia „Stăpânul Inelelor”. Femeia a crezut că fetița era Gollum, o creatură din universul imaginat de scriitorul J.R.R. Tolkien.

Îi cere vecinei să-i țină cutia cu jucăriile sexuale. Din cauza mirosului femeia deschide cutia și are parte de un șoc

Femeia a declarat că nu -și aduce aminte nimic din ceea ce s-a întâmplat, doar că s-a trezit la spital. În ciuda gravității rănilor, Nadia a supraviețuit. În momentul atacului, bătrâna trebuia să o supravegheze pe micuță,   scrie The Sun Fetița a fost internată la spital timp de 4 luni cu răni multile la nivelul capului și fracturi. După ce și-a revenit, fetița le-a povestit autorităților că a strigat după ajutor în timp ce era înjunghiată, dar nimeni nu a părut să o audă.

Nadia a fost salvată datorită unei persoane care a observat exact momentul în care bătrâna a aruncat-o de la etajul trei. Agresoarea riscă 15 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.