O barca plina de turisti s-a rasturnat in apale Dunarii: cel putin 7 morti si 20 de disparuti

O barca plina de turisti s-a rasturnat in apale Dunarii: cel putin 7 morti si 20 de disparuti

Tragedia s-a produs miercuri seara de-a lungul malurilor Dunării, în capitala Ungariei. O navă ancorată, din motive care trebuie încă stabilite, a fost lovită de o altă navă turistică care s-a răsturnat. La bord se aflau 35 de persoane, 33 de turiști sud-coreeni și doi membrii al echipajului.

 

Autoritățile vorbesc de cel puțin șapte morți deja constatați, dar  din păcate, numărul morților ar putea să crească  având în vedere că  mai lipsesc alte douăzeci de persoane. Accidentul s-a produs în apropierea parlamentului din Budapesta, din motive încă necunoscute nava de croazieră Hableany (Little Mermaid) s-a izbit violent de o altă barcă ancorată.

 

Până în acest moment doar 15 persoane au fost scoase din apă, în timp ce alți șapte au fost găsiți fără viață. Purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanță din Ungaria a spus că șapte persoane au fost spitalizate în spitalele din oraș, dar nu ar fi în pericol de moarte. Majoritatea victimelor sunt coreene. Barca găzduia un grup mare de turiști din Coreea de Sud care călătoreau în Europa.

 

Te-ar putea interesa și Carnagiu pe o strada din Mexic: 21 de morti si 30 de raniti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.