O barcă plină cu imigranți s-a răsturnat în Creta: trei persoane, printre care și doi copii ai murit înecați

Cel puțin trei persoane, inclusiv doi copii, s-au înecat pe Creta când barca pe care încercau să ajungă pe coasta insulei grecești din Turcia s-a răsturnat din cauza rafalelor puternice de vânt. Garda de coastă greacă a anunțat că alți 57 de imigranți care se aflau la bordul bărcii care s-a răsturnat la aproximativ 22,2 kilometri de coasta Cretei au fost salvați.

Citește și : „Te iert, frate”, cuvintele incredibile ale unui tată către pedofilul care i-a violat și ucis fiica

Echipele de salvare își continuă operațiunile de căutare și salvare chiar și cu ajutorul elicopterelor, în ciuda rafalelor puternice de vânt. Nu se cunoaște numărul exact de persoane care se aflau la bord.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.