O barcă cu 49 de migranți, dintre care 18 copii, a fost atacată între Turcia și Grecia

O barcă cu 49 de persoane la bord, inclusiv 18 copii, a fost atacată de două ori de o barcă cu motor, cu bărbați care purtau măști negre în apropierea graniței dintre Grecia și Turcia, în largul insulei Lesvos.

Citește și Panică în Germania! O mașină a spulberat un grup de persoane într-o stație de tramvai: 12 răniți

Motorul bărcii a fost distrus în primul atac, iar migranții au început să vâslească cu mâinile . Acest lucru a fost anunțat de Alarm Phone care a mai adăugat că barca a ajuns acum în apele grecești.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.