O barcă a luat foc pe insula Santa Cruz: 34 de oameni au murit

Luni, 2 septembrieîn jurul orei 5 dimineața, o barcă de pe insula Santa Cruz a luat foc. Potrivit autorităților locale, Garda de Coastă a intervenit pentru a salva cinci persoane. Incendiul a fost provocat de cineva, deci  nu a fost un incident.

Uraganul Dorian amenință coasta de est a Statelor Unite: un copil de 8 ani a murit înecat în Bahamas

Cel puțin 34 de decese sunt confirmate, potrivit Vox KTTV. În plus, Garda de Coastă a SUA a coordonat echipele de pompieri care au intervenit pentru a îmblânzi flăcările care au cuprins barca într-un timp foarte scurt. Unul dintre salvatori care au avut grijă de oamenii de la bord a suferit răni minore.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.