O bară de fier a străpuns corpul unui muncitor în vârată de 22 de ani: s-a oprit la 3 centrimetri de inimă

A căzut pe o bară de fier care s-a oprit la doar 3 centimetri de inima lui . Un muncitor de 22 de ani a supraviețuit în mod miraculor. Băiatul, după după ce a căzut de la o înâlțime de 13 metri, în timp ce lucra la un șantier din orașul chinez Huzhou , a rămas  într-o  tijă de fier care l-a străpuns, trecând pe lângă coloana vertebrală și oprindu-se la o distanță scurtă de inimă. Inconștient, a fost dus de urgență  la spitalul din Zhejiang, unde a fost operat de o echipă de specialișticare și după câteva ore, a reușit să extragă bara. Ei au explicat, de asemenea, că operația a fost efectuată datorită unei ecografii 3D care arată calea urmată de bara de fier din corpul său.

Copilă de 11 ani violată și ucisă: teste masive de ADN în Germania

Acum, tânărul de 22 de ani este internat în spital . Dr. Chen Congcong, unul dintre chirurgii care au participat la operație, a explicat că “bara de fier a atins ficatul , intestinele și plămânii omului. Din fericire, nu a ajuns la inimă, altfel nimeni nu ar fi putut să-l salveze” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.