O bandă de tâlhari români condamnați la un total 65 de ani de închisoare: au tâlhărit și torturat un cuplu italian

Sancțiunile aplicate celor șapte membri ai bandei de tâlhari români responsabili pentru jaful sângeros din Lanciano (Chieti) în locuința soților Carlo Martelli și Niva Bazzan se ridică la un total de 65 de ani . În timpul jafului din 23 septembrie 2018, femeia a fost mutilată și tăiat  lobul urechii drepte

Cererea formulată de procurorul-șef, Mirvana di Serio, au fost pentru 86 de ani de închisoare. Judecătorul Giovanni Nappi a emis sentința în fața instanței de la Lanciano care i-a aplicat 15 ani și 4 luni lui Alexandru Bogdan Colteanu, 11 ani și 4 luni lui Marius Adrian Martin, 10 ani pentru Aurel Ruset, și Costantin Turlica, 9 ani și 4 luni pentru Ion Turlica, în final cu 8 ani de închisoare pentru Bogdan Ghiviziu.

”Din 1970 am ucis 93 de femei” Criminalul în serie face portretele victimelor. FBI: ”Ajutați-ne să le identificăm”

Un al șaptelea bărbat, Gheroghe Jacota, a fost condamnat pentru la 10 luni. Pentru primii șase acuzațiile au fost concomitente în caz de furt pluriaggravata, răni foarte grave, răpire și port de armă albă un cârlig de 12 centimetri cu care a fost mutilată femeia, scrie TgCom24

Cel mai violent și recidivist – Alexandru Boldan Colteanu s-a declarat nevinovat, iar avocații săi au cerut achitarea lui, susținând că are un alibi în noaptea jafului, deoarece inculpatul a spus că a fost  , într-un hotel în Lanciano cu o identitate falsă. Dar cea mai severă sentință a fost aplicată chiar lui Colteanu ca recidiv și pentru că a fost considerat cel mai violent din bandă ( de fapt tocmai el i-a tăiat urechea femeii cu un cârlig) A fost capturat pe 28 septembrie 2018 în timp ce încerca să vândă unul dintre ceasurile furate din vilă deoarece avea nevoie de bani pentru a continua evadarea.

bandă români

Costantin Aurel Turlică de 22 de ani, fratele său Cosimin Ion, de 20 de ani și vărul lor, Ruset Aurel, 25 de ani, au fost în schimb opriți cu câteva zile mai devreme decât Colteanu. Și ei se pregăteau să fugă. Al șaselea membru al trupei, Marius Adrian Martin, a fost prins în România unde și-a căutat refugiu de la membrii familiei.

În timpul jafului banda a furat trei ceasuri, de aur și au luat aproape 2000 de euro și cu cărțile de credit lui Carlo Martelli. Soții au fost ținuți ostatici timp de două ore, legați și bătuți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.