O banda de hoti au reusit in mai putin de trei minute sa fure 1 milion de dolari. Cum a fost posibil?

O banda de hoti au reusit in mai putin de trei minute sa fure 1 milion de dolari. Cum a fost posibil?

Bandiţii înarmaţi au atacat un vehicul blindat pe o pistă a unui aeroport internaţional din centrul Mexicului şi ar fi reuşit să fure astfel, în mai puţin de trei minute, o sumă de 1 milion de dolari.

Potrivit presei Excelsior, faptele s-au produs miercuri seară în jurul orei locale 21:00.  Hoţii au sosit la bordul unei camionete şi au distrus barierele de securitate aflate pe pista aeroportului din Guanajuato.

 

Sub ameninţarea armelor de foc, autorii jafului au luat sacii cu bani pe care mai mulţi angajaţi ai aeroportului se pregăteau să îi încarce într-un avion, apoi au fugit de pe pistă spărgând barierele de securitate dintr-o altă zonă. Totul s-a petrecut în mai puţin de trei minute.

 

Te-ar putea interesa și S-a trezit cu burta umflata, dupa 45 de minute a nascut:” Nu stiam ca sunt insarcinata”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.