O badanta moldoveanca a mostenit 3 milioane de euro de la italianul pe care l-a ingrijit

O badanta moldoveanca a mostenit 3 milioane de euro de la italianul pe care l-a ingrijit

Ceea ce a început ca un simplu loc de muncă s-a transformat într-un adevărat sentiment de dragoste, atât de mult încât după decesul angajatorului, întreaga moștenire a fost lăsată îngrijitoarei Raisa Rusu.  Cazul care a ieșit la iveală după moartea lui Vincenzo Risatti, fostul manager al hotelului Garda di Limone, care a lăsat prin testament toată averea lui îngrijitoarei și nu urmașilor lui.

 

Potrivit presei italiene  Brescia Today ,  după câțiva ani în care Raisa Rusu, îngrijitoarea moldoveancă a avut grijă de Risatti, bărbatul s-a îndrăgostit de femeie . Cu ceva timp înainte de a muri, fostul manager însoțit de avocatul său   s-a dus la notar să oficializeze testamentul. Valoarea bunurilor pe care le-a lăsat Raisei se ridică la  trei milioane de euro în  case, bijuterii și numerar.

 

Totul a fost blocat la moartea lui Risatti: patru din cei moștenitori și-au exprimat îndoiala și au început un proces împotriva moldovencei Raisa Rusu și a fiului ei Daniel acuzându- că l-au înșelat pe Vicenzo.

 

Săptămâna aceasta, Raisa și fiul său au fost recunoscuți ca fiind moștenitorii legali, după ce avocații au demonstrat la proces prin mărturia notarului care a redactat testamentul bătrânului că acesta era perfect lucid atunci când a luat decizia de a-i lăsa Raisei averea.

 

În cele din urmă, dragostea câștigă  întotdeauna.

Te-ar putea interesa și Abuzuri impotriva copiilor de 15 luni: Interpol a salvat 50 de copii victimele unei retele de pedofilie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.