O avocată a murit în sala de judecată după ce pistolul adus ca probă s-a descărcat accidental

Avocata  din Africa de Sud, Addelaid Ferreira-Watt, a murit luni la Curtea Regională din Ixopo, după ce arma a fost adusă în sala de judecată ca probă și s-a descărcat împușcând-o direct în șold. Potrivit autorităților, arma ar fi fost scăpată pe jos, moment în care s-a descărcat și a împușcat-o mortal pe femeie, scrie Independent.

Restul persoanelor din sală ar fi încercat să o ajute pe femeie, timp în care așteptau ambulanța, dar în ciuda eforturilor, femeia a fost declarată moartă la spital. Se susține că arma a fost adusă în instanță pentru a fi înscrisă ca dovadă într-un caz de tâlhărie într-o casă .

Crimă șocantă: o cerșetoare a fost împușcată cu sânge rece pentru că a cerut 20 de cenți / VIDEO

„Ea a murit mai târziu la spital. Se crede că arma a fost adusă în sala de judecată, când din greșeală s-a descărcat. Din păcate nu putem da mai multe detalii, pentru că investigațiile sunt într-un punct sensibil”, a declarat un oficial.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.