O asistenta s-a spânzurat în casa mamei sale: „Prea multe ore muncă a împiedicat-o să-și contruiască o familie”

O asistentă și-a luat viața după ce stresul schimburilor de 12 ore din spital a împiedicat-o să ducă o viață normală.  Potrivit anchetei care a urmat morții sale, Leona Goddard , în vârstă de 35 de ani, „a vrut să se căsătorească și să aibă o familie”, dar nu putea avea nici măcar nu poate avea o viață socială  „orelor imprevizibile de muncă și a unei responsabilități în plus” la unitatea de sănătate mintală de la Spitalul Prestwich din Manchester .

La șase luni după ce a fost promovată   s- a spânzurat în casa mamei salela Greater Manchester, pe 3 octombrie. Leona lăsase o scrisoare în care descrie în detaliu „emoțiile negative, o spirală în coborâre și sentimente de ură față de ea însăși”.

Tânără băută încearcă să deschidă ușa avionului aflat în zbor: escortat de 2 avioane de vânătoare Typhoon

„Nu este  ușor să menții o viață socială cu schimburile care le-au atribuit”, a explicat prietena Danielle Hinds. „Leona economisea bani pentru a-și cumpăra o casă, dar nici nu putea să vadă un  apartament din cauza acestor ore de muncă”, a adăugat ea. Fostul ei iubit, Peter Schaffer, a spus că Leona dorea să aibă copii , dar meseria ei „a dus-o la frustrare ”.

„În urma promovării sale, ea a trebuit să-și asume responsabilități și mai mari. Voia să rămână în sectorul sănătății mintale și al serviciului național de sănătate, dar într-un mod care i-ar fi oferit mai multă viață socială ”, a adăugat băiatul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.