O asistentă nemernică a furat cardul de credit de la un pacient intubat

Nici chiar în fața morții nu s-a oprit asistenta Danielle Conti, în vârstă de 43 de ani, să profite de un bătrân bolnav de coronavirus și intubat. Pe 9 aprilie a furat cardul bătrânului și și a cheltuit  60 de dolari pe alimente. Bărbatul, Anthony Catapano , în vârstă de 70 de ani , a decedat câteva zile mai târziu. Familia lui și-a dat imediat seama că acele cumpărături au fost făcute cât timp bărbatul a fost internat . În prezent asistenta este cercetată și riscă să își piardă locul de muncă .

Stă departe de fiica sa cu leucemie de teamă să nu-i transmită virusul, după 2 luni reușesc să se îmbrățișeze

Potrivit investigațiilor asistenta ar fi folosit cardul de credit cheltuind 60 de dolari pentru alimente și benzină din supermarketuli ShopRite . Cheltuielile nu au trecut neobservate pentru familia domnului Catapano, care erau conștienți de condițiile grave de sănătate în care se afla ruda lor în acele ore.  Fiica bărbatului Tara Catapano a spus: „ Nu-mi vine să cred că o persoană poate face așa ceva cuiva care se luptă pentru viață . Este vorba despre o asistentă care a depus jurământ pentru proteja și salva pacienții. Este dezgustător. Nu m-am așteptat niciodată la așa ceva. Este o ființă umană disprețuitoare. Cum te-ai simți dacă cineva ar face acest lucru părinților lor grav bolnavi? Sper că va avea ceea ce merită și-și va pierde slujba. Și-a riscat locul de muncă pentru 60 de dolari. Sunt sigură că a crezut că nu va supraviețui și că familia lui nu va observa.

Spitalul, Staten Island University North of New York, care a confirmat investigația  asistentei medicale și a anunțat suspendarea sa din muncă cu riscul de a-i închide contractul de muncă : „Danielle Conti a fost suspendată temporar și riscă concedierea. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.