O asistentă medicală a salvat o femeie de la un accident rutier chiar în ziua nunții sale

O asistentă proaspăt căsătorită și-a sărbătorit nunta salvând o femeie de la un accident de mașină.  După ce a spus „da”, noua mireasă s-a trezit că trebuie să ajute o femeie victimă unei coliziuni în pe drumul spre noua ei casă.

Numele ei este Rachel Taylor și este o asistentă în vârstă  de 22 de ani care, împreună cu soțul ei de 23 de ani, Calvin  la doar câteva ore după ce au spus ”da” s-au trezit în mijlocul unui accident ajutând răniții. În timp ce cei doi se îndreptau spre noua lor casă din Inver Grove Heights , Minnesota , au văzut un accident în care o mașină și o autoutilitară au intrat în coliziune  pe podul Fifth Avenue de pe Interstate 494 din South St. Paul, rănind o femeie, Tamara Peterson . În ciuda zilei fericite, asistenta a alergat să-i acorde primul ajutor.

Nu doar în China ! În Italia un imigrat a ucis o pisică și a gătit-o în mijlocul străzii / Video

” Am văzut câteva persoane trăgând o femeie pe marginea drumului ” , a spus Taylor. Am putut vedea o rană adâncă în piciorul drept. Cred că i-am văzut osul “, a spus Taylor. Rachel a târât-o pe femeie pe marginea drumului, unde a ținut-o calmă până la venirea paramedicilor .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.