O asistenta intră în saloanele pacienților în bikini sub salopete : „Mi-era cald”

O tânără asistentă a intrat în saloanele pacienților purtând doar bikini sub costumul de protecție (foarte transparent) și a fost sancționată. Se întâmplă în Rusia, la spitalul Tula, un oraș cu aproximativ 500 de mii de locuitori la 193 km sud de Moscova, relatează Daily Mail.

Asistenta, care lucrează în departamentul de boli infecțioase, s-a justificat prin faptul că îi era prea cald  din cauza materialului din care sunt confecționate costumele. Șefii spitalului au procedat prompt la sancționarea comportamentului femeii, acuzând-o de „nerespectarea protocolului privind îmbrăcămintea medicală”.

Olanda: posibilă transmisie de coronvirus de la nurcă la om!

Tânăra în vârstă de 20 de ani a spus că nu și-a dat seama de transparența costumului. “Din cauza nerespectării unui angajat al Spitalului Clinic Regional din Tula  privind îmbrăcămintea medicală, Ministerul Sănătății raportează că asistenta care a încălcat aceste protocol și a fost supusă unei sancțiuni disciplinare”, relatează acesta. agenția de presă RIA Novosti.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.