O asistentă de la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, batjocorită de vecinii din bloc

Mihaela Moga Pal, asistentă la spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi, a scris pe pagina sa de socializare că a fost dată afară dintr-un magazin, dar şi că vecinii o tratează ca şi cum ar fi infectată cu coronavirus.

Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul de Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… … Mi – au trimis politia acasa… M – au dat afara din magazinul blocului doar pentru ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase.!!!!
Ce sa inteleg…. E discriminare????   ”, a povestit Mihaela Moga Pal.

Coronavirus: în 2015 China a reușit să îmbunătățească Sars cu un virus prezent în lilieci

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.