O asistentă cu Coronavirus a murit în timpul unei cezariene: nou-născutul a fost salvat

De când a început urgența sanitară, o asistentă de 28 de ani (al cărei nume nu este menționat) a fost trup și suflet  pentru a-și ajuta pacienții cu Covid-19. Tânăra nu s-a dat înapoi nici macar știind ca în cazul unei infecții i-ar putea  pune sarcina în pericol. Un exemplu de dăruire pentru muncă și curaj.

Potrivit Mirror”,  asistenta a contractat Coronavirus, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid. Internată la spital, în speranța că simptomele nu se vor agrava, a fost supusă la o cezariană de urgență. Dificultățile de respirație puneau în pericol sănătatea copilului ei. Din păcate, în timpul operației, medicii au reușit să salveze doar nou-născutul.

Ideea unei învățătoare de a-și îmbrățișa elevii : ”Au nevoie de afect”

Vestea morții tinerei asistente i-a întristat  pe toți colegii ei. Aceștia o descriu drept „O asistentă fabuloasă și un adevărat exemplu de urmat. O tânără minunată care a adus o contribuție uriașă”. În ceea ce privește copilul, în acest moment este bine dar nu se știe dacă a contractat sau nu virusul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.