O asistentă a leșinat în fața telecamerelor la numai 10 minute după ce a făcut vaccinul -Video

Telecamerele televiziunilor  au surprins în direct momentul dramatic în care o asistentă din Tennessee s-a prăbușit la câteva momente după ce a primit noul vaccin COVID în SUA. Știrile de pe canalul 3 au fost transmise de la spitalul CHI Memorial din Tennessee Valley joi, ora locală, pentru a înregistra angajații care primesc primele doze.

„A fost o perioadă grea. Sunt un pic cam obosită  dar cred că această vaccinare ne oferă speranță ”, a declarat asistenta pentru Channel 3.

Citește și SUA, reacții alergice severe la vaccinul Pfizer

Dar la doar 10 minute de la primirea vaccinului- și în timp ce ea încă vorbea în fața telecamerelor – Dover a leșinat.

„Tot personalul meu … suntem încântați să primim vaccinul. Suntem în unitatea COVID, deci … echipa mea va primi primele șanse să primească vaccinul ”, a spus Dover.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://7news.com.au/lifestyle/health-wellbeing/front-line-nurse-in-tennessee-collapses-live-on-air-moments-after-receiving-covid
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.