O asistentă a furat o fetiță pentru a o da mătușii sale : nu putea avea copii

O asistentă al spitalului din Pakistan a fost arestată sub suspiciunea că ar fi furat un nou-născut pentru a-l da unui membru al familiei.  Noua mamă Jamila Bibi a venit acasă cu o fetiță, după ce a născut într-un spital din provincia Balochistan. Nașterea a fost extrem de grea și a avut nevoie de câteva zile pentru a-și recăpăta cunoștința.

Când mămica a început să-și revină, a întrebat membrii familiei unde este „cealaltă fată”, a declarat pentru BBC cumnatul ei, Abdul Hamid . Familia a spus că nu au conștienți că ar fi născut gemeni. Între timp bebelușul adus acasă, din motive încă necunoscute a murit.

Citește și ”Zestrea pentru nuntă este prea mică”. La 17 ani răpită și violată de iubitul ei și prietenii lui și arsă de vie

Imediat după ce s-a aflat că de fapt femeia născuse două gemene, cumnatul a făcut o plângere la poliție care a dus la arestarea asistentei. Potrivit BBC ea a fost ajutată de alți doi colegi să scoată copilul din spital și să-l ofere mătușei sale, care era căsătorită de 17 ani și nu putea avea copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.