O ambulanță a pierdut pacientul în timp ce merge la spital / VIDEO

O ambulanță a pierdut pacientul în timp ce merge la spital / VIDEO

Pentru mulți poate părea sfârșitul unei glume, dar este o poveste care s-a întâmplat cu adevărat în Ucraina. Un bărbat a fost încărcat înr-o ambulanță supă ce a fost găsit într-o stare avansată de ebrietate. Odată încărcat în ambulanță, însă, în timp se îndrepta spre spital bărbatul ar fi deschis ușile vehiculului aruncându-se pe stradă . Alarma a fost dată de unul dintre automobiliștii care se afla la doar câțiva metri de vehiculul de salvare. Medicii au oprit apoi și l-au încărcat din nou pe bărbatul care, nu după multe refuzuri a acceptat spitalizarea.

O femeie moartă se trezește chiar înainte de a fi cremată, soțul ei: „Am crezut că am halucinații”

Conform primei reconstrucții, bărbatul ar fi refuzat tratamentul la început. După încercarea de evadare, pacientul a fost încărcat din nou și vehiculul a putut să-și continue drumul spre spital. Momentul a fost înregistrat și videoclipul încărcat pe net: a devenit imediat viral.

Ambulanza corre all'ospedale ma si aprono i portelloni e perde il paziente

‼️L'AMBULANZA CORRE ALL'OSPEDALE MA SI APRONO I PORTELLONI E PERDE IL PAZIENTELEGGI LA NOTIZIA➡️ https://bit.ly/2q1si3K

Pubblicato da Il Meridiano News su Lunedì 28 ottobre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.