O altă zi neagră pentru Italia: 662 morți și 4.492 noi infectați. Peste opt mii de victime

Coronavirus în Italia: alte 662 de victime în ultimele douăzeci și patru de ore.   Totalul deceselor  se ridică la 8.165. 10.361 de persoane au fost considerate vindecate, cu 999 mai multe decât ieri.

Acest lucru reiese din buletinul emis de Departamentul de Protecție Civilă. La ora actuală sunt 62.013 bolnavi, cu 4.492 mai mulți decât ieri. Miercuri, creșterea a fost de 3.491. Numărul total de persoane infectate – inclusiv victime și vindecate – a ajuns la 80.539.

Citește și Coronavirus, Crucea Roșie din China: „Închideți totul pentru a vă salva, nu există a doua șansă! ”

Doar în Lombardia sunt  34.889 de persoane pozitive, cu o creștere de 2.543 de cazuri într-o zi, în timp ce decesele au ajuns la 4.861, cu o creștere de 387 de victime. Acestea sunt datele dezvăluite de consilierul  regiunii Lombardiei, Giulio Gallera. Mai sunt alte 27 de noi persoane infectate în terapia intensivă, în timp ce alte 655 de noi internări  în secțiile normale. „Din păcate, aceste cifre arată o creștere semnificativă numărului de infecții cu Covid-19”, a spus Gallera

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.