O altă victimă a teribilului incendiu de la Lame Horse din Rusia: după 11 ani de suferință o femeie s-a stins din viață

După 11 ani lungi de luptă și agonie, Irina Pekarskaya, tânăra de 33 de ani care a fost prinsă în acel incendiu teribil care a izbucnit în clubul Lame Horse  în 5 decembrie 2009, a murit singură. Din cauza coronavirusului nimeni nu a putut să-i stea aproape până la ultima suflare.

Irina lasă în urmă doi copii după ce s-a luptat ani întregi pentru a rămâne în viață, în ciuda rănilor grave suferite în acea noapte tragică. Femeia a suferit o arsură care i-a compromis 60% din plămâni , precum și leziuni cerebrale foarte grave și o mandibula fracturată . În urma accidentului, Pekarskaya a rămas paralizată și nu a putut să vorbească.

Tratament suspendat din cauza urgenței Coronavirus: o mamă în vârstă de 31 de ani moare de cancer intestinal

Incendiul a avut loc pe 5 decembrie 2009 în jurul orei 01:00, în discoteca „Lame Hourse” din Rusia . Cauza incendiului a fost câteva scântei din luminile pirotehnice care au aprins tavanul și acoperișul din lemn. Cu moartea Irinei numărul victimelor din acea noapte au ajuns la 157. Patronul clubului Anatoly Zak, inspectorul regional de securitate la incendiu și șeful companiei responsabil pentru spectacolul pirotehnic au fost  condamnați.

Partenerul Irinei , Serghei Kolpakov, pe atunci în vârstă de 49 de ani, ieșise să fumeze o țigară, o țigară care în acea ocazie i-a salvat viața.  Din cauza coronavirusului, familia Irinei nu a putut să-i dea un ultim  rămas bun.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.