O altă victimă a coronavirusului care dă fiori: o fetiță de numai 5 ani a murit la spital

Un nou record trist în Europa. La doar 5 ani, o fetiță de numai 5 ani a pierdut lupta împotriva virusului blesmat. Fetița trăia cu familia  în Tirolul de Sud și a murit  la spitalul din Vipiteno imediat după ce a fost testată pozitiv la Covid-19.

De ceva timp, din păcate, suferea de patologii foarte grave. Ieri, starea ei s-a deteriorat și, după ce a fost internată în spital, a murit. Cu decesul acestei fetițe crește și numărul de decese în rândul celor mici, după băiatul de 14 ani care a murit în Portugalia și fetița de 13 ani din Panama. În acest moment micuța adevenit cea mai tânără victimă a coronavirusului din Europa. Și avea doar 5 ani. Cu toate acestea, la nivel mondial, cea mai tânără victimă a coronavirusului este un bebeluș  șase săptămâni, care a murit în statul Connecticut din Statele Unite.

SUA, un bebeluș de șase săptămâni a murit de coronavirus

Un clasament pe care nu am vrut să-l facem niciodată și care ne rupe inima. Covid-19 nu iartă pe nimeni.

Sursa: Stol.it

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.