O altă tragedie printre românii din Italia: dispărut de aseară, Mihail Fotache de 49 de ani a fost găsit fără viață

Mihail Fotache în vârstă de 49 de ani lucra ca și cioban în Pian della Mussa, in val d’Ala, provincia Torino.  Ca în fiecare zi, Mihail ducea oile la păscut, dar aseară nu s-a mai întors.

Din refugiul Ciriè, la aproximativ 1.800 de metri deasupra nivelului mării, obișnuia să se meargă la peste două mii de metri pentru a pășuna turma iar seara se întorcea la vale. Cunoștea bine acele văi…Dar aseară, nu s-a mai întors.Locuitorii au fost cei care au dat imediat alarma autorităților, speriați că i s-ar fi putut întâmplat ceva. Imediat au început căutările: pompieri, tehnici speleologici din Piemonte și un elicopter au survolat toată zona până dimineață.

Depresia printre străini: un român de 44 de ani și-a pus capăt zilelor

Căutprile au continuat în acestă după-amiză, iar în jurul ore 18:00 a fost descoperit trupul fără viață a lui Maihail Foteche. Românul nostru ar fi căzut de-a lungul unei pante în zona Lanțelor din Ciamarella, în jur  a 2800 de metri de altitudine. Trupul a fost predat carabinierilor și medicului legist.

Sursa: La Repubblica

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.