O altă tragedie: o fetiță de 2 ani a murit înecată într-un butoi cu apă. Ce făceau părinții

O fetiță de 2 ani din India a murit înecată într-un butoi cu apă în timp ce părinții ei se uitau la televizor la o știre cu un băiat care se înecase într-o fântână.

Fata ar fi căzut în butoiul plin cu apă din baie, în aceeași zi în care presa a anunțat că un alt copil s-a înecat într-o fântână, scrie Mirror.

Nu reușește să se oprească din mâncat: moare la doar 11 ani

Fetița a fost declarat moartă la spital. Potrivit serviciilor de urgență, celălalt băiat care a murit, a căzut într-o fântână de la o înălțime de aproape 10 metri. Oficialii au fost alertați după ce mai multe persoane au simțit un miros neplăcut în zona fântânii.

În ultimele zile, autoritățile au promis că vor acoperi fântânile abandonate, pentru a se evita pe viitor astfel de accidente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.