O altă tragedie în India: un autobuz supraaglomerat a căzut într-un canal, zeci de victime

O altă tragedie scutură India! Numărul morților din accidentul care a implicat un autobuz care a căzut de pe un pod și a ajuns într-un canal din statul indian Madhya Pradesh este de cel puțin 40 de victime, relatează autoritățile locale.

Șase persoane au fost salvate iar căutarea supraviețuitorilor continuă. Autobuzul, care călătorea de la Sidhi la Satna, depășea cu mult capacitatea admisibilă. Deși autobuzul putea conține maximum 34 de persoane, la bord erau între 46 și 50 de persoane. Au fost necesare trei ore pentru a scoate autobuzul din canal, care fusese complet scufundat în apă.

O anchetă asupra cauzelor accidentului, încă necunoscută, este în curs de desfășurare. Premierul, Narendra Modi, a trimis condoleanțe familiilor asigurându-le despăgubiri de 200.000 de rupii (2.260 de euro) fiecare.

Citește și Bine ați venit în Oymyakon, Siberia, cel mai rece loc din lume

India este țara care are cele mai multe victime de accidente rutiere din lume. În 2019, au murit 151.113 persoane, în medie 414 pe zi sau 17 pe oră, potrivit statisticilor publicate de guvern.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.