O altă tragedie în familie: mama pierde custodia fiului de 6 ani îl ucide și se sinucide

O altă tragedie teribilă a avut loc în Waxahachie, capitala  Ellis din statul Texas, SUA, unde Candace Harbin, în vârstă de 46 de ani,  după ce a pierdut custodia fiului de 6 ani Ollie, a decis să-l ucidă pentru pentru a-și pedepsi fostul soț.

Mama pierde la divorț custodia fetiței și o omoară la numai 3 ani
Din cauza problemelor psihologice, femeia a pierdut custodia copilului,  judecătorul acordându-i doar vizite limitate, o decizie pe care nu a putut-o accepta. Alarma a fost declanșată atunci când copilul nu a apărut la școală. În acea zi femeia ar fi trebuit să-l ducă în clasă, dar nu au apărut. Profesorii au alertat familia, dar Canadace nu a răspuns apelurilor.

Mama ei a fost găsită lipsită de viață în interiorul microbuzului parcat în garaj, iar lângă corpul ei se afla și cel al micuțului Ollie. Potrivit unei prime reconstrucții, femeia ar fi planificat răzbunarea de mai mult timp.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.